06 1856 8316

info@tuinaanlegcuppen.nl

J.Cuppen voor sierbestrating

Sierbestrating vakkundig gelegd

Sierbestrating is een zeer belangrijk onderdeel van de tuin en mag je dus zeker niet vergeten. Door te kiezen voor de sierbestrating die bij jou past, creëer je de sfeer die jij wilt in de tuin. Voor sierbestrating is er een ruime keuze aan materialen. Door mijn kennis en ervaring kan ik je hierin goed adviseren. Door vakkundig jouw nieuwe sierbestrating te laten aanleggen zijn onvoldoende afschot, opstaande klinkers en verzakkingen verleden tijd!

Keuze aan sierbestrating

Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van sierbestrating. Daarbij is de juiste kennis van leggen van groot belang. Ik kan deze niet alleen vakkundig leggen, Ik kan je ook adviseren welke bestrating er in jouw droomtuin mooi zou staan en welk onderhoud je daar aan hebt, zodat je zelf de juiste keuze kunt maken. Hierbij zijn natuurlijk niet alleen de materialen van groot belang maar ook de grootte van je tuin en jouw budget.

Laat J.Cuppen tuinaanleg jouw sierbestrating regelen en wees verzekerd van een vakkundig gelegde bestrating.

Sierbestrating zijn er in veel soorten en maten. Ik breng een paar meest gekozen onder jouw aandacht:

Chinees hardsteen

Deze hardsteen uit China is zeer populair en een goed alternatief voor natuursteen. Hij is goedkoper als hardsteen en is vrij duurzaam. Daarnaast heeft hij een natuurgetrouwe en geleefde uitstraling.

Betontegels

Modern en stevig, dat zijn de betontegels. Deze zijn toepasbaar in vrijwel elke tuin. Ze zijn qua prijs erg goedkoop en verkrijgbaar in diverse maten en kleuren. Prima voor jouw tuin dus.

Natuursteen

Een van de mooiste stenen maar helaas niet de goedkoopste. Deze stenen worden niet gefabriceerd, maar komen rechtstreeks uit de natuur. Ze kunnen dus oneffenheden hebben maar hebben zeker een unieke uitstraling.

Keramische tegels

Keramische tegels zijn nog duurzamer en gebruiksvriendelijker dan de betontegels. Het assortiment is enorm, maar de aanschafsprijs ligt ook wat hoger. Door de extreem lange levensduur zijn ze dat echter wel zeker waard!

Gebakken sierbestrating

De gebakken sierbestrating heeft veel voordelen. De steen vergt weinig onderhoud en is dus gebruiksvriendelijk. Doordat er verschillen formaten en kleuren zijn, zijn ook de mogelijkheden oneindig.

Grind

Grind is een product wat eigenlijk bestaat uit heel veel kleine steentjes. Samen kunnen zij een mooi pad of terras vormen. Grint is er in diverse kleuren en diverse formaten. Zo kun je dus kiezen voor een siergrind dat perfect voor jouw tuin is.

Projecten J.Cuppen tuinaanleg

Wil je graag ideeën opdoen? Bekijk dan eens een van mijn eerdere projecten.

Project 01

Inhoud van dit project volgt nog:

Project 02

Inhoud van dit project volgt nog:

Project 03

Inhoud van dit project volgt nog:

Neem contact op

Wil je weten wat J.Cuppen tuinaanleg voor jou kan betekenen? Neem contact met mij op en ik kom graag eens naar je tuin kijken!

Wij maken gebruik van cookies voor functionele en analytische doeleinden.